۰۲۵-۳۷۷۴۶۴۴۸ info@drrafighi.com

کلینیک دکتر زهرا رفیقی، بیماری کبد چرب در افراد مختلف می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. به طور کلی کبد چرب با استرس، کم تحرکی، افزایش وزن، مصرف فست فود و غذاهای پر کالری و … ارتباط مستقیم دارد. کمبود تحرک و عدم انجام ورزش و همچنین اضافه وزن زمینه ساز این بیماری می باشد.

از مصرف مواد خوراکی زیر اجتناب کنید:

کره، خامه ، روغن های محلی، سرخ کردنی ها، فست فودها، مایعات گاز دار، بادمجان، قند، شکر، یخ، عذاهای مانده، نمک، غذا و گوشت های فرآوری شده.

حداقل پنج بار در هفته ورزش کنید. همچنین باید یک رژیم غذایی با فیبر بالا شامل سبزیجات سبز، میوه‌های کامل و سالاد در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود و غذاها بصورت آب پز یا بخارپز میل کنید و گوشت سفید را جایگزین گوشت قرمز کنید، سیر را می‌توان به صورت خام، پخته یا پودری استفاده کرد. از مصرف سیر ترشی پرهیز کنید چرا که بر خلاف سیر خاصیت مفید برای درمان کبد چرب ندارد.

صبح هنگام که ناشتا هستید، مقداری آب لیمو ترش تازه را به آب جوش اضافه کرده و قبل از صرف صبحانه بنوشید. پس از مدت‌ها مصرف، خواهید دید چه تاثیر مثبتی بر کاهش چربی کبد گذاشته است. حتی می‌توان به یک پارچ آب مقداری آبلیمو ترش اضافه کرد و در ساعات مختلف روز از آن نوشید.

عرقیجات در درمان کبد چرب بسیار کاربردی هستند. از بهترین عرقیجات برای رفع چربی کبد:

عرق خارشتر، عرق کاسنی، عرق شاه تره، عرق خارمریم

بهترین دمنوش‌ها برای رفع کبد چرب:

دارچین، مریم گلی، بادرنجبویه، گل داودی، رازیانه، جعفری، زنجبیل

چند نکته:

روغن زیتون را همراه یک قاشق غذاخوری آبلیمو مصرف کنید و پس از آن در صورت تمایل کمی آب ولرم بنوشید تا کبد پاکسازی شود.

یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک لیوان آب سرد ترکیب کرده و به آن کمی عسل طبیعی اضافه کنید و یک بار در صبح و بار دیگر در عصر میل کنید. بهتر است سرکه سیب طبیعی باشد و از مصرف نوع صنعتی آن پرهیز شود.

آلبالو، گیلاس، سیب، انار، آلو، انگور، پرتغال، نارنگی، کیوی برای کبد چرب عالیه.

کلینیک تخصصی تغذیه و رژیم درمانی دکتر زهرا رفیقی
https://www.instagram.com/drrafighi
۵/۵ - (۲ امتیاز)
این متن را به اشتراک بگذارید